Ads Top

NAVTEQ vernieuwt GPS-kaarten


NAVTEQ herinnert Europese bestuurders eraan om hun digitale kaarten op hun GPS-apparatuur te updaten. Hiermee zijn zij voorbereid op het rijseizoen van de komende zomer. Volgens onderzoek van NAVTEQ begrijpen bestuurders het belang van het up-to-date houden van hun kaarten. Ze worden er graag aan herinnerd wanneer dit nodig is. De interesse hiervoor is zelfs toegenomen: 75 procent van de Europeanen geeft aan herinneringen te willen ontvangen om hun kaart te verversen. In 2006 was dit nog maar 58 procent.
Fabrikanten van navigatiesystemen en draagbare GPD-apparatuur, retailers en NAVTEQ benadrukken samen het belang van een zo nieuw mogelijke kaart voor de vakantie en weekendjes weg. Kaartupdates zijn beschikbaar voor ingebouwde en draagbare GPS-systemen. Hiermee bieden ze de bestuurders deze zomer de laatste informatie, wanneer deze het belangrijkst voor hen is. Kaartupdates bevatten bijvoorbeeld nieuwe wegen en adressen. Daarnaast geven ze belangrijke details weer voor op weg zoals tankstations, restaurants, hotels en pinautomaten.
Kaartupdates voor Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi Motors Europe, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, SAAB, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo zijn beschikbaar bij de dealer of via de NAVTEQ online winkel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.