Ads Top

Navigon 3310max: altijd actuele kaarten

Vorige week introduceerde Navigon de 3310max op de Nederlandse markt. Prijs/kwaliteit verhouding is belangrijk voor dit nieuwe navigatiesysteem, dat 199 euro kost.

Het systeem heeft een 4,3 inch scherm en heeft standaard de nieuwste extra’s aan boord zoals gratis TMC verkeersinformatie, de nieuwste kaarten voor 40 Europese landen en 80 procent korting op NAVIGON FreshMaps. Met deze korting worden de kaarten 2 jaar lang, elk kwartaal vernieuwd voor eenmalig 19,95 euro.

De NAVIGON 3310max biedt ook alternatieven wanneer je op zoek bent naar een parkeerplaats. In de buurt van je bestemming geeft het systeem verschillende opties aan waardoor je niet meer lang hoeft te zoeken. Clever Parking geeft openingstijden, contactinformatie en het totaal aantal parkeerplaatsen. De 3310max laat je ook navigeren naar speciale bestemmingen zoals benzinestations en andere locaties. Door te klikken op het symbool (POI) wordt het adres, telefoonnummer en de openingstijden weergegeven en is het mogelijk om daar direct heen te navigeren.

Daarnaast biedt de NAVIGON 3310max een hoop informatie op het gebied van veiligheid zoals de Lane Changing Assistant Pro en Reality View Light.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.