Ads Top

Skobbler introduceert ForeverMap voor Apple

Met ForeverMap Europe van skobbler beschikken iPhone-, iPod- en iPad-gebruikers over de complete kaarten van alle landen in Europa, maar dan zonder de gebruikelijke internetkosten. ForeverMap staat op de harddisk en heeft dus geen internetverbinding nodig. Consumenten die in de eerste twee weken na de introductie hun slag slaan, betalen slechts 2,99 voor ForeverMap Europe in plaats van 4,99 euro en besparen daarmee veertig procent. ForeverMap Europe is de tweede app van de Duitse maker van het iPhone-navigatieprogramma skobbler. Met maar liefst zeshonderdduizend gebruikers wereldwijd is dit een van de meest gebruikte iPhone-navigatiesystemen.
De angst voor oplopende roamingkosten in het buitenland behoren eveneens tot het verleden. Er bestaat geen andere kaarten-app die de consument dezelfde mogelijkheden biedt voor geheel Europa”, zegt Marcus Thielking, een van de vier skobbler-oprichters. “Voor mensen met een iPod en iPad zonder UMTS-verbinding is ForeverMap de enige mogelijkheid om zich onderweg te oriënteren.”
De kaarten-app van ForeverMap werkt intuïtief en snel. Daarnaast biedt ForeverMap alle functionaliteit die consumenten gewend zijn van andere kaarten-apps. Zoals een routeberekening voor voetgangers, een zoekgeschiedenis, een intuïtief bladwijzersysteem, zoekmogelijkheden op stad- en straatniveau, Points of Interest (POI’s) via op naam zoeken en een kaart die meedraait als een kompas. ForeverMaps geeft POI-suggesties bij alle OpenStreetMap-plaatsen. Bij de meest bezienswaardige plaatsen biedt ForeverMap bovendien een uitgebreide beschrijving van Wikipedia. Wanneer de consument onderweg is, wordt de kaartuitsnede steeds aangepast aan het looptempo. Zo blijft de consument altijd het middelpunt van de kaart.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.