Ads Top

ORTEC verlengt wereldwijde overeenkomst met NAVTEQ

NAVTEQ, leverancier van kaarten, verkeers- en locatiegegevens voor navigatie, locatiegebonden diensten en mobiele advertenties wereldwijd, heeft de relatie met ORTEC, specialist in geavanceerde planning en wagenparkoptimalisatie, verder verlengd. Het contract tussen de twee bedrijven loopt tot 2013 en omvat nu ook extra inhoud.
Producten zoals NAVTEQ Traffic Patterns en NAVTEQ Transport maken ook deel uit van de overeenkomst. Het laatstgenoemde product voorziet de transport en logistiek sector van nauwkeurige, specifiek voor trucks geschikte kenmerken en inhoud. Deze kunnen ingezet worden voor een scala aan applicaties, waaronder routeplanning, optimalisering van het wagenpark en navigatie.
NAVTEQ Traffic Patterns is een uitgebreide informatiedatabase die bestuurders voorziet van alle benodigde informatie om te beslissen wanneer en hoe zij gebieden met files kunnen vermijden en waarmee verwachte aankomsttijden veel beter kunnen worden ingeschat.
ORTEC, dat de Nederlandse Logistiek Prijs 2009 won voor haar bijdrage aan de verbetering van de efficiëntie van logistieke processen met behulp van intelligente planningsoplossingen, maakt al tien jaar lang gebruik van de digitale kaartgegevens van NAVTEQ.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.