Ads Top

Upgrades voor Navigon 4350 max, Navigon 6310 en Navigon 6350 Live

Drie nieuwe upgrades voor navigatiesystemen van 70 Premium apparaten van Navigon: Navigon 4350 max en Navigon 6310 worden Navigon 70 Premium, terwijl de Navigon 6350 Live verandert in Navigon 70 Premium Live. De upgrades met nieuwe functies en het laatste kaartmateriaal zijn nu verkrijgbaar in de Navigon Online Winkel en via Navigon Fresh.
Naast het nieuwste kaartmateriaal voor 44 Europese landen krijgen de apparaten ook een groot aantal nieuwe functies die het navigeren veiliger en gemakkelijker maken. Highlights zijn de Actieve Rijstrookassistent, NAVIGON MyBest POI, NAVIGON Sightseeing Tours en het 1-Click-Menu. Daarnaast krijgen gebruikers extra Text-to-Speech talen, zoals Fins, Noors, Portugees en Tsjechisch. De upgrade van de Navigon 6350 Live bevat ook de twee Live services Brandstofprijzen Live en Events Live. De individuele resterende periode voor de Live diensten blijft hetzelfde. Een aanvullende 4GB Micro SD kaart kan nodig zijn om de nieuwe software en het complete kaartmateriaal (verkrijgbaar via de Navigon Online Winkel) te installeren.
Na de upgrade kunnen alle Navigon 4350 max en Navigon 6310 -gebruikers ook gebruik maken van de Navigon Live diensten door de aanvullende externe Navigon Live-module te kopen. Deze externe Live-module is nu 80% goedkoper en verkrijgbaar voor €13,86. Drie maanden lang kunnen de zeven Live-diensten gebruikt worden zonder aanvullende kosten. Na deze proefperiode kan de gebruiker Clever Flat 12 of Clever Flat 24 aanschaffen om de Live-diensten voor nog eens 12 of 24 maanden te gebruiken. Ook de prijzen van deze pakketten zijn verlaagd in de vorm van een zomeraanbieding. De upgrades zijn nu te downloaden via de Navigon Online Winkel of Navigon Fresh voor een prijs van €39,96 (Clever Flat 12) en €79,96 (Clever Flat 24).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.