Ads Top

TomTom gaat sociaal

TomTom introduceert de TomTom GO LIVE 1005 WORLD met bestuurdersvriendelijke versies van populaire sociale-netwerk- en online reisdiensten. Dit is de eerste navigatieoplossing waarmee bestuurders veilig onderweg hun verwachte aankomsttijd kunnen twitteren, stelt het bedrijf. Daarnaast hebben ze met nieuwe TomTom Search & Go LIVE-diensten, waaronder Expedia en TripAdvisor, toegang tot betrouwbare online reviews en de beste route om (toeristische) bestemmingen te bereiken. Dit is de eerste keer dat online reisdiensten en Twitter speciaal zijn ontwikkeld voor navigatiesystemen
De Twitter-functionaliteit in TomTom GO LIVE 1005 WORLD biedt een optie om de bestemming en de verwachte aankomsttijd te delen met volgers. De bestuurder zet de tweet klaar voor vertrek en kan zich vervolgens concentreren op de weg. Tijdens de reis hoeft men zich niet druk te maken over het informeren van zijn of haar volgers over de aankomsttijd. Tijdens de reis wordt de verwachte tijd geüpdatet. Alle Twitter-functies zijn optioneel te gebruiken en, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder, aan en uit te zetten.
Bestuurders kunnen met de Expedia-functie in het Search & Go LIVE-portfolio tijdens hun reis accommodatieprijzen vergelijken. TripAdvisor biedt toegang tot onafhankelijke live reviews van restaurants, hotels, spa’s en theaters. Ook hebben bestuurders toegang tot TomTom Places, de zoekfunctie van TomTom voor winkels, bedrijven, producten en diensten. TomTom Places biedt unieke zoekfuncties waarmee bestuurders op basis van een zoekwoord (bijvoorbeeld Nike of koffie) snel lokale bedrijven vinden, die een bepaald merk of specifieke dienst leveren.
Alle nieuwe Search & Go LIVE-diensten werken naadloos samen met de kaart- en routetechnologie van TomTom. Als bestuurders reviews hebben bekeken en hun plaats van bestemming hebben bepaald, krijgen ze automatisch de beste route ernaartoe te zien. Het TomTom LIVE-systeem berekent de snelste route, rekening houdend met eventuele files, door gebruik te maken van TomTom HD Traffic.
Buiten het Search & Go LIVE-dienstenportfolio krijgen bestuurders alternatieve routes te zien, waardoor ze nog meer controle hebben over hun reis. De functie maakt optimaal gebruik van de TomTom HD Traffic-dienst en geeft bestuurders een overzicht van de actuele verkeerssituatie op alle routes. Ze bepalen vervolgens zelf welke route ze rijden.
De TomTom GO LIVE 1005 WORLD bevat de kaarten van Europa (inclusief Turkije en Rusland), de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Zuidelijk Afrika.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.