Ads Top

MiTAC lanceert Mio Cyclo Serie in Nederland

MiTAC Europe lanceert vandaag de Mio Cyclo Serie. De navigatiespecialist heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan turn-by-turn GPS-systemen voor de fietsmarkt. De productlijn bestaat uit een Mio Cyclo 300, voor de recreatieve fietser en de Mio Cyclo 305 HC, voor de sportieve fietser.
Met de Mio Cyclo Serie kom je gemakkelijk van A naar B via jouw favoriete fietsroute.  Maar als je op je fiets stapt, kun je ook kiezen voor de unieke Surprise Me- functie. Het toestel zal dan direct op dat moment calculeren op basis van de tijd of afstand die jij ingeeft en je drie verrassende fietsroutes voorstellen. Ideaal voor iedereen die alle routes in zijn omgeving al denkt te kennen, en voor wie zich wil laten verrassen in een onbekend gebied, zonder eerst routes te moeten downloaden.
De fietskaarten (Open Street Map) en wegenkaarten (TeleAtlas) kaarten zijn vooraf geïnstalleerd, waardoor je de Mio Cyclo direct op je fiets kunt bevestigen en kan starten met een fietstocht. Het is ook mogelijk om je naar het dichtstbijzijnde startpunt te laten begeleiden door de geïntegreerde autonavigatiefunctie.
Door het grote, in zonlicht leesbare 3” touch screen, verschijnt de gewenste informatie snel en duidelijk op het display. De robuuste en waterdichte behuizing (IPX7) maakt de Mio Cyclo geschikt voor alle weersomstandigheden.
De Mio Cyclo meet onder meer tijd, snelheid, afstand, hoogte en hoeveel calorieën je verbrand. Door de route met bijbehorende gegevens te meten, kan er met de Mio Share desktop-applicatie routehistorie en trainingsinformatie worden bijgehouden en direct gedeeld worden met vrienden. Mio Share is de enige toepassing die er nodig is om het toestel te beheren: je downloadt gemakkelijk productinformatie en nieuwe routes die anderen interessant vonden en je ontvangt bericht bij software- of kaartupdates.
De Mio Cyclo 305 HC beschikt over dezelfde functies als de Mio Cyclo 300, maar is uitgerust met extra functies zoals een ANT+ sensor, een draadloze hartslagmonitor en een cadans- en wielsensor. Dit maakt de Mio Cyclo 305 HC tot een optimaal navigatiesysteem voor de sportieve fietser. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.