Ads Top

Mio stapt in digitale videorecorders voor auto

Mio kondigt de Mio MiVue productlijn digitale videorecorders (DVR's) voor auto's aan. De serie, die de MiVue 338, MiVue 358 en MiVue 388 omvat, is de meest geavanceerde lijn digitale videorecorders voor gebruik in de auto en is ontworpen voor het opnemen van gebeurtenissen op de weg. De MiVue 388 is bovendien uitgerust met GPS-lokalisatie en zorgt voor extra veiligheid op de weg dankzij de ingebouwde database van flitslocaties met gratis levenslange updates.
De MiVue-recorders passen op de voorruit van elk voertuig en kunnen zo de richting en de impact van verkeersongevallen registreren. Elk toestel binnen de reeks is uitgerust met een 3-assige G-Sensor, die plotselinge veranderingen in beweging detecteert en direct beschermde bestanden opslaat voor toekomstige analyses. Een 120-graden breedhoekcamera zorgt ervoor dat er geen dode hoek is en maakt scherpe 1080p HD-video's met de nieuwste H.264-technologie, om zo details vast te leggen op een kleiner bestandsformaat.
De productreeks wordt ondersteund door MiVue Manager, een softwarepakket dat de opslag van gegevens en analyses mogelijk maakt. Bestuurders kunnen met GPS-tracking hun routes bijhouden via Google Video sharing om zo hun materiaal te delen via sociale media. Tot slot kunnen gebruikers met  de Direction Analyser hun rijgedrag in kaart brengen voor analyses na ongevallen.
De MiVue digitale videorecorders zijn ook te gebruiken als handheld camera, zodat gebruikers eventuele schade buiten de auto kunnen vastleggen. Dankzij de geïntegreerde batterij, die losgekoppeld één uur meegaat, kan de bestuurder de camera uit de auto halen voor close-up foto’s van de omstandigheden bij ongevallen of gebeurtenissen op de weg.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.