Ads Top

App voor autoschade

Fixico lanceert vandaag in groot-Amsterdam (Amsterdam, Haarlem, Gooi & Vechtstreek) een iPhone- en webapplicatie. Die versimpelt het herstelproces van autoschade voor zowel consument als schadehersteller. Voor de ontwikkeling hebben de oprichters van Fixico, Derk Roodhuyzen en Mark van Laar, aanzienlijke seed funding opgehaald bij een aantal durfinvesteerders.
Met de Fixico-App voor iPhone of web kan de gebruiker drie zelfgemaakte digitale foto’s versturen aan aangesloten schadeherstelbedrijven (BOVAG en/of FOCWA erkende garages). Binnen 24 uur ontvangt hij minimaal drie offertes van erkende, geselecteerde schadeherstellers. Aan de hand van de beste offerte kan de gebruiker een schadehersteller selecteren en vervolgens direct via Fixico een afspraak inplannen om de schade aan de auto te laten herstellen. Fixico controleert en monitort elke aanvraag. De afspraak met de schadehersteller wordt telefonisch door Fixico bevestigd.
De gebruiker hoeft dus alleen zijn foto's te uploaden en de beste schadehersteller te kiezen. Het gebruik van de Fixico-Apps is voor de gebruiker gratis. Schadeherstellers maken voorlopig eveneens gratis gebruik van het platform. Vanaf de lancering zorgen 70 aangesloten schadeherstelbedrijven voor een sluitende dekking in de regio groot-Amsterdam. Landelijke dekking is in een vergevorderd stadium en volgt eind dit jaar. Daarnaast zijn er internationale ambities. FONK, specialist in concepten voor web en touch devices en prijswinnaar van enkele internationale awards, heeft de applicaties ontwikkeld in nauwe samenwerking met Fixico. De apps kenmerken zich door toegankelijk design en hoog gebruiksgemak.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.