Ads Top

Acer levert navigatie

Acer introduceerde vandaag de nieuwe AcerNAV applicatie op de Liquid smartphones. AcerNAV is een compleet GPS-systeem op basis van TomTom dat gebruik maakt van de TripAdvisor POI-database om de best mogelijke navigatie-ervaring te garanderen. Dankzij vier bijzonderheden onderscheidt AcerNAV zich van bestaande mobiele kaartproviders en is hard op weg om dé navigatietool voor alle gebruikers van de Liquid-serie te worden.

Vertrouwen op navigatiesystemen voor smartphones kan soms lastig zijn vanwege de kosten voor data-abonnementen of dataroaming. Acer hield dit in gedachten bij de ontwikkeling van AcerNAV en biedt een solide oplossing voor dit probleem: alle kaarten worden direct opgeslagen op het apparaat van de gebruiker en alleen de GPS-chip wordt door de app gebruikt tijdens het navigeren. AcerNAV biedt toegang tot de TomTom-kaarten met gratis updates voor twee jaar, zolang de toepassing wordt uitgevoerd op een apparaat van de Liquid-serie. Kaarten kunnen afzonderlijk worden gedownload in plaats van als regionaal pakket zodat de gebruiker alleen ontvangt wat hij of zij nodig heeft en tegelijkertijd opslagruimte bespaart op het apparaat of microSD-kaart.

Dankzij de expertise van TomTom hebben AcerNAV-gebruikers toegang tot duidelijke en elegante 3D-kaarten met een levendige navigatie op hun smartphonescherm. Met deze weergave kan de gebruiker onderweg een voorbeeld bekijken van prachtige gebouwen en wereldberoemde bezienswaardigheden waar ze op weg zijn naartoe. Bovendien maakt het intuïtieve applicatie-ontwerp een eenvoudige overgang mogelijk tussen de 2D- en 3D-weergave, zowel staand als liggend.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.