Ads Top

Actuele reisinformatie op N201 richting Aalsmeer

Op 29 en 30 juni plaatst de provincie Noord-Holland een Dynamische Route Informatie Paneel (DRIP) op de N201 tussen Mijdrecht en Uithoorn. De DRIP informeert het verkeer op de N201 richting Uithoorn en Aalsmeer over de actuele verkeerssituatie en eventuele calamiteiten op de N201 en in het bijzonder het aquaduct en de Waterwolftunnel.
 
De DRIPS zijn een middel om op knelpunten en belangrijke keuzemomenten in het netwerk van wegen route-informatie beschikbaar te hebben om het verkeer te sturen, te geleiden en te informeren. Bijvoorbeeld bij files, maar ook bij incidenten en evenementen. Het plaatsen van de DRIP op de N201 is afgestemd met de provincie Utrecht, gemeente Stichtse Vecht en enkele bewoners die dichtbij wonen.

De werkzaamheden vinden plaats op maandag 29 en dinsdag 30 juni tussen 07.00 en 17.00 uur en bestaan uit:
•het plaatsten van de DRIP in de middenberm tussen de busbaan en de rijbaan; het werkterrein wordt afgezet en de aannemer plaatst een kleine bouwkeet;
•het aansluiten van de stroom voor de DRIP  door een gat te boren onder het asfalt van de zijberm aan de kant van de huizen tot de middenberm.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.