Ads Top

Mediahuis neemt het Belgische RouteYou over

Mediahuis neemt het Belgische RouteYou over. RouteYou is een navigatieplatform dat is ontworpen om routes te ontdekken, plannen en te delen die geoptimaliseerd zijn voor verschillende buitenactiviteiten zoals wandelen, hiken, fietsen en nog veel meer.

De afgelopen jaren is er een sterke opmars van wandelen en fietsen als gezonde tijdsbesteding. De markt van recreatieve fiets- en wandelnavigatie applicaties groeit dan ook steeds verder en het Belgische RouteYou, opgericht in 2005, is hierin één van de pioniers.

De platformen van RouteYou inspireren miljoenen wandelaars, fietsers en andere sportievelingen in het plannen en ontdekken van routes en helpen in de online beleving en navigatie ervan. Routes kunnen worden aangepast op basis van individuele voorkeuren zoals afstand, landschap, terrein, bezienswaardigheden en het platform biedt de mogelijkheid om ervaringen te delen met medegebruikers. Vandaag beschikt RouteYou over meer dan 7 miljoen routes gemaakt door een actieve gemeenschap van 15 miljoen unieke bezoekers per jaar.

Met de overname wil Mediahuis het bedrijf verder laten groeien door het integreren van content, het verbeteren van de betrokkenheid van gebruikers op verschillende platforms en het integreren van Mediahuis' ervaring op het gebied van advertenties, digitale abonnementen en data-analyse.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.