Ads Top

Garmin lanceert de nieuwe Enduro 3 smartwatch

Garmin lanceert vandaag Enduro 3, een GPS-smartwatch die volgens de fabrikant lichter is dan ooit. Dankzij het vernieuwde MIP-display laadt Enduro 3 efficiënter op met zonne-energie en is de batterijduur nog beter dan van zijn voorganger. Enduro 3 is gebouwd voor de langste races, weegt slechts 63 gram en biedt een batterijduur tot wel 320 uur in GPS-modus met zonne-energie-opladen, allemaal met een always-on display.

De grotere, efficiëntere zonnelens levert meer dan het dubbele van de zonne-energie van het vorige Enduro-model. Dit resulteert in een batterijduur tot wel 320 uur in de GPS-modus1 of tot 90 dagen in de smartwatch-modus. Bovendien zorgt de SatIQ-technologie, die automatisch schakelt tussen GPS-modi, voor positioneringsnauwkeurigheid van multi-band GPS gedurende maximaal 120 uur.

Andere kenmerken zijn:

• Speciaal gebouwd ontwerp: een titanium rand van 51 mm, een krasbestendige saffierlens en een comfortabele UltraFit nylon band zijn gemaakt voor zware trainingen en slijtage onder alle weersomstandigheden.
• Ingebouwde LED-zaklamp: regel snel de helderheid van de zaklamp rechtstreeks vanaf het display. Variabele intensiteiten, een rood licht en een stroboscoopmodus kunnen bijdragen aan een groter bewustzijn in donkere omgevingen, zoals tijdens races die de hele dag duren, bij het zoeken naar verloren speelgoed onder de bank, als je een menu leest in een slecht verlicht restaurant en meer.
• Trail-ready: profiteer van de VO2 max-inzichten van trailruns, het op hellingen aangepaste tempo en NextFork-kaartgidsen tijdens een trailrun of race.
• Verbeterde navigatie: stel een doel in voor een hardloop-, wandel- of fietstocht en ontvang een dynamische routebeschrijving die de route voortdurend aanpast om op schema te blijven. Bekijk bovendien de terreincontouren op TopoActive-kaarten en krijg toegang tot voorgeladen kaarten voor duizenden golfbanen en skigebieden over de hele wereld.
• Geavanceerde krachttraining: verbeter de prestaties met gerichte krachttrainingsplannen van 4 tot 6 weken om persoonlijke doelen te bereiken, plus sportspecifieke trainingen voor verschillende activiteiten en ingebouwde apps die zijn afgestemd op hardlopers, fietsers, wandelaars en meer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.