Ads Top

Navigatie met tv



Mio Technology kondigt vandaag twee nieuwe navigatieproducten aan die navigatie combineren met digitale TV: de V505 TV en V735 TV. De nieuwe systemen combineren het gebruiksgemak en de toepassingen van een veelzijdig entertainmentsysteem dat gebruikt kan worden tijdens pauzes of op de eindbestemming van een reis.

Dankzij het slanke breedbeeldscherm is digitaal TV kijken op de V505 en de V735 een waar genot, zo stelt het bedrijf. De auto-tune functie is bijvoorbeeld makkelijk in te stellen zodat de gebruiker zijn favoriete show binnen enkele secondes kan zien. Beide modellen zijn voorzien van een zevendaagse EPG (Elektronische Programma Gids) die voor elk beschikbaar kanaal laat zien welke programma’s er de komende week verschijnen. Met slechts twee antennes wordt het optimale signaal gezocht en dankzij het simpele aanraakmenu en de afstandsbediening is het zoeken naar programma’s kinderspel. Het scherpe, heldere beeld en de krachtige speakers zorgen voor een fantastische TV ervaring. De V735 TV is tevens een compleet mediasysteem waarop de gebruiker video en foto’s kan opslaan of kijken en waarmee er naar favoriete Mp3-nummers geluisterd kan worden.

Beide modellen hebben ingebouwde verkeersinformatie (TMC) zodat bestuurders gemakkelijk een weg om de file en drukke routes heen vinden. Spirit’s fantastische nieuwe Explore Mode geeft gebruikers duizenden locale nuttige plaatsen (POI) door heel Europa en langs elke gekozen route. Met één simpele handeling op de kaart creëert Explore Mode een virtueel interessante locatie (POI) door een cirkel om de gewenste locatie te plaatsten. Met Mio’s ongeëvenaarde voetgangersmodus, die tevens is inbegrepen op de V505 TV, kunnen gebruikers ter voet verder verkennen en routes afsnijden die met de auto onmogelijk zijn. De Moov Spirit TV lijn ligt vanaf ongeveer 20 juli in de winkel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.