Ads Top

Updates voor MobileNavigator


De komende weken kan iedereen die in het bezit is van MobileNavigator van Navigon voor de iPhone nieuwe updates en opties in de App Store verwachten. De gratis updates bestaan onder andere uit extra taalondersteuning en functies voor meer navigatieplezier. De extra taalondersteuning is er voor Europese landen zoals Portugal, Tsjechië, Polen, Turkije, Kroatië, Roemenië, Slowakije, Griekenland en Rusland en een functie voor routeplanning zoals in de andere Navigon systemen.

Voor vertrek is het mogelijk om de gehele route te plannen, inclusief vooraf ingegeven bestemmingen op de route. Daarnaast zijn flitspalen geïntegreerd in de software en zorgt optimalisatie van de software voor een betere weergave van de kaarten door bijvoorbeeld de straatnamen in 3D weer te geven.

De speciale iPhone look&feel wordt nu ook gebruikt voor de weergave van de Call POI functie – een telefoonnummer van een specifieke bestemming kan direct worden gebeld of worden toegevoegd aan de contactlijst van de iPhone. Een andere nieuwe optie is de verbetering van de volumeknop van het navigatiesysteem wanneer deze tegelijkertijd met de geïntegreerde iPod functie wordt gebruikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.