Ads Top

Mio lanceert vernieuwde Spirit serie

Mio heeft drie nieuwe modellen in de Spirit serie aangekondigd, de Mio Spirit 470, 475 en de 575. Deze nieuwe systemen combineren gebruiksvriendelijkheid met Mio’s nauwkeurige navigatie. Elk model is voorzien van een vereenvoudigd menu en uitgerust met de IQ Routes technologie die gebruikmaakt van de rijervaringen van miljoenen gebruikers om routeplanning te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van actuele informatie, verzameld door miljoenen bestuurders, om de berekende route te optimaliseren en de gebruiker te voorzien van een snellere en efficiëntere route naar zijn bestemming.
Alle toestellen zijn okl uitgerust met de intelligente functie LearnMe, een toepassing die leert van de rijstijl van de bestuurder en op basis daarvan routes en aankomsttijd aanpast. Wanneer men bijvoorbeeld veel langzamer of harder rijdt dan de toegestane snelheid, dan wordt dit na kort gebruik meegenomen in de berekening van de aankomsttijd, waardoor de gebruiker beter geïnformeerd wordt.
De Spirit 470 en 475 zijn uitgevoerd met een 4,3” beeldscherm en de Spirit 575 zelfs met een 4,7” breedbeeld. De Spirit 470, 475 en de 575 serie biedt een uitstekende navigatie door bijvoorbeeld 3D-weergave bij knooppunten en kruispunten, , rijbaanbegeleiding, waarschuwingen voor snelheidcamera’s en tekst naar spraak met gesproken straatnamen. Daarnaast is het nieuwe QuickSpell toetsenbord een handige aanwinst. Het navigatiesysteem geeft op intuïtieve wijze suggesties terwijl je typt, de kans op fouten wordt hierdoor een stuk kleiner en het ingeven kan dus ook sneller verlopen.
De Spirit 475 en 575 zijn voorzien van actuele verkeersinformatie zodat de gebruiker altijd geïnformeerd is en files kan omzeilen. De Spirit 475 en de Spirit 575 zijn ook verkrijgbaar in een variant die uitgerust is met LIVE TMC; de gratis service van Mio, waarbij de gebruiker zonder abonnementskosten LIVE verkeersinformatie ontvangt op het toestel. snellere updates, een hogere dekking dan standaard TMC en als groot bijkomend voordeel ook de locaties van mobiele flitspalen gratis op het toestel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.