Ads Top

Navigon brengt instapnavigatie op de Nederlandse markt

Vanaf vandaag is de Navigon 2510 Explorer verkrijgbaar in verschillende Nederlandse (online) winkels waaronder gpsshop.nl (Coolblue). De Navigon 2510 Explorer is een instapmodel, maar biedt tal van premium functies. Naast de standaard functies zoals TMC, rijbaanassistent, en voetgangersnavigatie heeft de 2510 Explorer nieuwe functies zoals Navigon Sightseeing, toeristische routes en MyBest POI. De Navigon 2510 Explorer is per direct verkrijgbaar voor €149,- (EU 41 landen incl. 80% FreshMaps korting) of €129,- (EU 23 landen).
De nieuwe Sightseeing Tours functie geeft tijdens de reis informatie over bezienswaardigheden en bijzondere plaatsen op de route. Tijdens het rijden krijgt de bestuurder via het scherm of text-to-speech (spraak) meer informatie over openingstijden, foto’s en historische feiten van de toeristische hotspots en uitzichten. De Navigon Sightseeing Tours feature bevat een selectie van mooie aanbevolen routes van reisspecialisten Merian en ViaMichelin. Met de functie MyBest POI pas je de speciale bestemmingen aan op de route naar je eigen, persoonlijke wensen en kun je drie favoriete categorieën selecteren om direct op het scherm te tonen. MyBest POI is een nieuwe versie van de Points of Interest functie en is via één enkele klik te bereiken.
Meer informatie over de verschillende bestemmingen en bezienswaardigheden zijn beschikbaar in de Navigon online shop als volledige versie voor €19,95. Naast de uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden en toeristische routes biedt de 2510 Explorer ook complete toeristische routes gemaakt door ViaMichelin reisjournalisten. Zo kun je bijvoorbeeld de mooie stukjes van Toscane ontdekken of een tour maken langs de Ierse kustroute in County Kerry. Als kennismaking zijn er standaard 14 routes in 14 landen geïnstalleerd op het navigatiesysteem. Deze standaard installatie kan op elk moment geupgrade worden met extra toeristische routes voor €14,95 via de Navigon online shop.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.