Ads Top

NavGuard combineert navigatie en track & trace-functies

NavGuard, leverancier van GPS-navigatieoplossingen, introduceert de Europese versie van NavTrack. Deze applicatie combineert navigatiefuncties met tracking & tracingfeatures voor BlackBerry smartphones. Zo zijn eenvoudig routes te plannen en is real-time te bepalen waar vrienden, familie en collega's zich bevinden.
Met NavTrack wordt de BlackBerry-telefoon van Research in Motion (RIM) een turn by turn navigatie-apparaat. Elke bestemming in Europa, Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland is gemakkelijk te bereiken dankzij duidelijke spraakinstructies en up-to-date wegenkaarten. De interactieve 2D- en 3D-kaarten geven een helder beeld van de situatie, zowel bij dag als bij nacht. De Nederlandse stem is van Wendy Duivenvoorde, bekend van de ANWB file informatie.
Naast de accurate navigatie beschikt NavTrack over een tracking-functie die realtime de exacte positie vaststelt om vrienden, familie of collega's te traceren. De combinatie van het vinden van de juiste weg en het bepalen van de actuele positie maken NavTrack ook geschikt voor zakelijk gebruik in de logistiek en dienstverlening. De bewegingen zijn ook te volgen via de web-based applicatie.
Wanneer de gebruiker wordt gebeld tijdens het gebruik van de navigatie-applicatie splitst het scherm zich automatisch op in twee delen. Zowel de navigatiefunctie als de belfunctie blijven zo goed naast elkaar te gebruiken zonder dat de veiligheid in het gedrang komt.
De licentieprijs bedraagt 59,95 per jaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.