Ads Top

NAVTEQ sluit driejarig contract met ComputaMaps

NAVTEQ heeft een driejarige overeenkomst gesloten met ComputaMaps, de mondiale aanbieder vangeodata, voor de levering van wereldwijde kaartgegevens. De kaartgegevens zullen worden geïntegreerd in ComputaMaps’ portfolio van draadloze planningsproducten.

De uit meerdere lagen bestaande ruimtelijke Region Planner-, Urban Planner- en City Planner-databases van ComputaMaps combineren beeldmateriaal over terreinen, classificaties van landgebruik (morfologie) en satellietbeelden tot één enkel realistisch digitaal aardemodel dat essentieel is voor een nauwkeurig ontwerp van draadloze netwerken. Met de integratie van NAVTEQ-kaartgegevens wordt structurele en contextuele diepte toegevoegd aan de productlijn die is ontwikkeld voor gerenommeerde telecomexploitanten wereldwijd.

Met de NAVTEQ-gegevens beschikken RF-technici over kostbare informatie voor de ontwikkeling en optimalisatie van 4G/LTE-netwerken, inclusief Points of Interest met geocodes, zeer nauwkeurige weggeometrie, lokale straatnamen en administratieve zones.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.