Ads Top

Rechtstreeks uren en kilometers registreren

Voor gebruikers van het online boekhoudsysteem Twinfield is er vanaf heden een iPhone app beschikbaar waarmee men rechtstreeks uren en kilometers kan registreren.

Middels de applicatie kunnen declaraties direct ingediend worden en kunnen facturen op een snelle manier worden verstuurd. De iPhone app is gratis te downloaden in de App Store. ‘Als consultant ben ik vaak onderweg. Met de komst van de Twinfield app is de registratie van uren, maar ook de declaratie van kosten iets wat ik snel en eenvoudig tussen afspraken door kan doen’, aldus Ralf de Graaf, eigenaar van Collate Consultancy BV, in een eerste reactie over het gebruik van de nieuwe app. ‘Factureren wordt hierdoor erg eenvoudig. Door letterlijk één druk op de knop wordt alles geregeld.’

De applicatie maakt gebruik van diverse iPhone functies. De rittenregistratie wordt automatisch bijgehouden door middel van het geïntegreerde GPS-systeem. Naast deze ritten kunnen ook uren en declaraties eenvoudig toegewezen worden aan de bijhorende projecten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.