Ads Top

Mio introduceert zes nieuwe Spirit navigatiesystemen

Mio introduceert dit voorjaar 6 nieuwe Spirit-modellen: de Spirit 485, 485 LIVE TMC, 680, 685 LIVE TMC, 686 LIVE TMC en 687 LIVE TMC. Deze zes navigatiesystemen combineren handige nieuwe functionaliteiten en stijlvol design. Alle modellen zijn uitgerust met Parkeerassistentie, Voetgangersmodus en rijbaanbegeleiding. Een aantal modellen biedt ook de nieuwe Route Opties, Trip Planner, Spraakbediening, Bluetooth, een AV-ingang en gratis LIVE verkeersinformatie. Daarnaast hebben de Spirit 680, 685 LIVE TMC, 686 LIVE TMC en 687 LIVE TMC een extra groot breedbeeldscherm van 5 inch.
De Spirit 685 LIVE TMC, 686 LIVE TMC en 687 LIVE TMC beschikken allen over de Route Opties functie. Niet één, maar vier verschillende routes worden dan op het beeldscherm getoond: de snelste, de kortste, de makkelijkste en de zuinigste. De bestuurder kan per trip eenvoudig bepalen naar welke route de voorkeur uitgaat zonder de instellingen te veranderen. Alle drie de modellen worden tevens geleverd met Trip Planner, waarmee je zowel thuis achter de computer via Mio More Desktop of direct op het toestel de trips kunt plannen, meerdere tussentijdse stops kunt instellen en prioriteit kunt geven aan de beste route. De geplande trip kan vooraf in de simulatiemodus bekeken worden.
De Spirit 485, 485 LIVE TMC, 685 LIVE TMC, 686 LIVE TMC en 687 LIVE TMC zijn voorzien van ingebouwde verkeersinformatie (TMC), zodat files en opstoppingen vermeden kunnen worden. De Spirit 685, 686 en 687 bieden gratis LIVE TMC, waarbij de gebruiker zonder abonnementskosten LIVE verkeersinformatie ontvangt op het toestel. Ook de Spirit 485 heeft een LIVE TMC variant. LIVE TMC zorgt voor snellere updates en een hogere wegendekking dan standaard TMC van zowel de A- als de N-wegen, in samenwerking met de VerkeersInformatieDienst. Ook worden de locaties van mobiele flitspalen in real-time en gratis op het toestel getoond.
De nieuwe Spirit-modellen zijn vanaf half mei verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.