Ads Top

Navigon komt met nieuwe versies van help2park en traffic4all

Navigon heeft de apps help2park en traffic4all verder ontwikkeld door nieuwe functies toe te voegen. Smartphonegebruikers kunnen parkeerplekken nu nog sneller vinden en worden goed op de hoogte gehouden van de actuele verkeersinformatie. Daarnaast zijn de apps beschikbaar in reclamevrije versies via een in-app purchase.
De verbeteringen aan de help2park app maken het vinden van een parkeerplaats nog eenvoudiger, stelt Navigon. Simpelweg door het selecteren van een speciaal zoekicoon, kunnen gebruikers een adres invoeren en een parkeerplaats in de buurt vinden. Deze plek kan worden opgeslagen als favoriet of als huidige parkeerplaats en worden voorzien van een individuele naam. De voorkeursparkeerplaatsen worden in de toekomst met speciale icoontjes getoond op de kaart.
De nieuwe rapporteerfunctie geeft informatie over veranderingen in het verkeer. Als een file bijvoorbeeld net is ontstaan maar nog niet wordt gemeld door de app, kunnen traffic4all gebruikers de huidige situatie doorgeven. De kleur van de route veranderd – rood in het geval van opstoppingen – om andere bestuurders te waarschuwen. Gebruikers kunnen ook ander soort obstakels en updates doorgeven, zoals afgeronde wegwerkzaamheden.
De verbeterde versies van help2park en traffic4all zijn nu verkrijgbaar in de iTunes App Store en kunnen gratis gedownload worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.