Ads Top

Garmin verruimt Sociale Media mogelijkheden


Garmin Ltd onthult de nieuwste updates voor de mobiele navigatie apps Garmin StreetPilot en NAVIGON op het Mobile World Congress. Die bevatten verbeterde sociale media mogelijkheden, zoals Foursquare en Glympse en de integratie van Wikipedia ‘point of interests’ (POI).
Door de sociale media opties kunnen gebruikers tijdens het navigeren hun omgeving ontdekken en in contact blijven met vrienden en familie. Zo is het met de nieuwe Wikipedia functie mogelijk om informatie te krijgen over bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Met de Foursquare optie kunnen gebruikers inchecken op hun bestemming of interessante aanbiedingen tegenkomen. Je locatie delen en anderen je route laten volgen kan met Glympsy.
De sociale media opties zijn volledig geïntegreerd en verschijnen tijdens het navigeren met een zichtbaar icoontje. Naast deze functies blijven de mobiele navigatie apps van Garmin ervoor zorgen dat gebruikers snel en veilig kunnen navigeren vanaf het begin- tot het eindpunt. De apps bevatten verbeterde functionaliteiten zoals de Urban Guidance feature. Hiermee kunnen gebruikers ook openbaar vervoer in hun route integreren.  Ook is er een update naar Bluetooth Audio Handling voor iOS apps. Dit maakt het nog gemakkelijker om de gesproken routebegeleiding te horen tijdens het luisteren naar muziek via de autoradio.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.