Ads Top

Baarns kentekenparkeren in Griekse gemeente

De Permit Suite van het Baarnse Desyde is nu ook live gegaan in de Griekse gemeente Maroussi. Met Permit zal Maroussi kentekenparkeren invoeren binnen de gemeente. Het aanvragen van vergunningen zal via de gemeentelijke publieksbalie gaan. Verder voert Maroussi E-Parking in met behulp van GSM-Permit. 

Een gebruiker van E-Parking kan middels een simpele online registratie direct zijn parkeeractie starten en een tegoed opladen om zijn parkeeracties te activeren en te stoppen. GSM-Permit zal medio mei live zijn in Maroussi. Het is dan mogelijk om in Maroussi gebruik te maken van flexparkeren en GSM-parkeren. Straatparkeeracties worden uitgevoerd met apparatuur van Parkeon, maar er kan ook via zogenaamde Points of Sales (POS) een parkeertransactie gestart worden.

Met de Parkeon apparatuur en de POS komen al deze parkeeracties realtime terecht in de Parkeerrechten Database van Desyde. De doorstroming in bepaalde zones dienen door alle uitgiftekanalen van parkeren (GSM Permit, Parkeerautomaat en de Points of Sales) afgestemd te worden, zodat alle kanalen van de apparatuur eenduidig zorgen dat de maximale parkeertijd in de desbetreffende zone niet overschreden wordt. Men kan voor maximaal drie uur parkeren en voor een periode van 15 minuten is het niet mogelijk om weer een parkeertransactie te starten, ook niet via de andere betaalkanalen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.