Ads Top

MAXS maakt een einde aan de verwarring rond de maximumsnelheid op snelwegen

Innovactory introduceert MAXS, de maximumsnelheid app voor iPhone. MAXS is de eerste app die de ingewikkelde tijdsgebonden maximumsnelheden weet. MAXS informeert automobilisten tijdens het rijden over de maximumsnelheid op snelwegen en belangrijke lokale wegen.

MAXS vergroot de verkeersveiligheid door gebruikers op de hoogte te stellen van de maximumsnelheid tijdens hun reis. Automobilisten kunnen hierdoor stressvrij rijden. Daarnaast vermindert MAXS de kans op een boete doordat men precies weet hoe hard er gereden mag worden. De App heeft een gebruiksvriendelijke interface die snel een overzicht geeft, geen interactie van de gebruiker vraagt en informatie geeft over de huidige snelheid en de daar geldende maximumsnelheid. Op een veilige manier worden gebruikers vervolgens visueel en met geluidsignalen geattendeerd bij overschrijding van de maximumsnelheid.

MAXS is ontwikkeld door Innovactory die eerder dit jaar TimesUpp, jouw persoonlijke reisassistent op de Nederlandse markt introduceerde.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.