Ads Top

Mobiele pechhulp

Vanaf nu kun je pechhulp inschakelen via je smartphone en enkel betalen voor pechhulp als je het nodig hebt, zonder abonnement of lidmaatschap. Of je nu auto rijdt of een motor. Centraal Beheer en Eurocross Assistance introduceren RoadGuard. De eerste app in Nederland waarbij je vooraf weet wat de kosten zijn voor pechhulp, welke monteur naar je toe komt en hoe laat die bij je is. Overal in Nederland, hoe laat het ook is.

Gemiddeld hebben Nederlanders een keer in de vier jaar auto- of motorpech. De meest voorkomende gevallen zijn een lekke band, een lege accu en problemen door verkeerd tanken. Maak je maar weinig gebruik van pechhulp, dan betaal je met een lidmaatschap wel je doorlopende abonnementskosten. Krijg je een keer een lekke band, dan kan dat omgerekend al snel honderden euro’s kosten. Met RoadGuard betaal je per keer dat je gebruik maakt van pechhulp. Hulp bij een lekke band kost je dan niet meer dan 100 euro.

Iedereen kan op elk moment via smartphone gebruikmaken van RoadGuard. Je hoeft geen klant te zijn van Centraal Beheer. Gratis downloaden kan vanaf vandaag via de App Store of Google play.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.