Ads Top

Download de Vély app en werk mee aan minder files

Op 3 september 2016 start de 'Vély-campagne regio Arnhem Nijmegen'. De campagne levert deelnemers een slim reisadvies op en de overheid meer inzicht in reisgedrag.

Wie in de regio Arnhem Nijmegen woont of werkt kan zelf meewerken aan minder files in deze regio. Vanaf 3 september is de Vély app beschikbaar. De app meet 5 weken lang de reis en hoe de reis wordt ervaren. Na 5 weken stopt de app en krijgt je een persoonlijk reisadvies. Tussendoor geeft de app leuke en bemoedigende reacties én kun je waardebonnen winnen. Via een campagne benaderen we zoveel mogelijk mensen. Hoe meer mensen meedoen hoe beter!

De Vély campagne is een initiatief van de provincie Gelderland en gemeenten Arnhem en Nijmegen. Opzet is dat er meer inzicht komt in het reisgedrag van inwoners. Daarbij gaat het vooral om de dagelijkse reis van huis naar werk, school en studie. Met behulp van deze en andere gegevens bedenken we maatregelen om knelpunten op te lossen en mensen te stimuleren om slimmer te reizen. Op deze manier werken we samen aan het verminderen van files en betere bereikbaarheid van de regio Arnhem Nijmegen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.