Ads Top

GPS Buddy vernieuwt Planner app

GPS-Buddy, naar eigen zeggen trendsetter op het gebied van fleet- en assetmanagement, heeft haar Planner app volledig vernieuwd. Planners, administratief medewerkers of wagenparkbeheerders hebben met dr app snel en eenvoudig een totaalbeeld van de chauffeurs en de voertuiggerelateerde gegevens.

Met de vernieuwde Planner app is het onder meer mogelijk om realtime de status van de ingeplande opdrachten te bekijken, zowel per voertuig als voor alle voertuigen. Daarnaast is per voertuig te zien bij welk percentage klanten het voertuig op tijd of te laat kwam. Verder is het mogelijk om naast de actuele route ook de fileinformatie weer te geven. Gebruikers van de Planner app beschikken hierdoor over zeer gedetailleerde informatie per voertuig. Daardoor kunnen zij, ook indien zij niet op kantoor zijn, klanten adequaat informeren.

De Planner app is met name geschikt voor medewerkers die veel onderweg zijn, maar wel moeten kunnen beschikken over de laatste statusinformatie. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de uitgebreide set informatie te kunnen filteren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van groepen. Wordt er binnen het bedrijf ook gebruik gemaakt van de Driver app, dan kan de planner of administratief medewerker in de Planner app zelfs het percentage afgeronde taken zien.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.