Ads Top

TomTom lanceert TomTom GO Basic

TomTom kondigt de TomTom GO Basic aan. Dit is een navigatiesysteem dat je niet alleen van A naar B brengt terwijl je drukte omzeilt, maar dat ook nieuwe opties aanbiedt, zoals krachtigere hardware, updates via Wifi, smartphonenotificaties en verbinding met je persoonlijke digitale assistent. Ook inbegrepen zijn de Lifetime Maps en Traffic-updates, met daarbij een proefversie van TomTom Speed Cameras (drie maanden geldig).

Door de ingebouwde Wi-Fi hoeft de TomTom GO Basic niet verbonden te zijn aan een computer om de laatste kaarten en software-updates over te zetten. Bovendien leest de nieuwe TomTom GO Basic door je smartphone te verbinden notificaties, zoals sms’jes, hardop voor.

De TomTom GO Basic houdt je gewoonten op de weg bij en voorspelt wanneer je naar veel bezochte plekken rijdt die opgeslagen zijn in My Places. Dankzij smart learning worden de voorspellingen naarmate je meer rijdt steeds accurater. Met TomTom MyDrive kun je voordat je de auto instapt eenvoudig trips plannen, routes creëren, het verkeer checken en favorieten vanaf je smartphone, tablet of pc opslaan.

De TomTom GO Basic, met volledig interactief touchscreen van 5 of 6 inch, is vanaf vandaag verkrijgbaar in TomTom’s online store en bij geselecteerde e-tailers. Het product ligt medio mei in de schappen voor 159 euro (5 inch) of €179 euro (6 inch).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.