Ads Top

A6 richting Lelystad 2 weekenden in oktober en november 2018 dicht tussen Almere Stad en Almere Buiten-Oost

Vanaf vrijdag 5 oktober 20.00 uur tot en met maandag 8 oktober 2018 06.00 uur en van vrijdag 9 november 20.00 uur tot en met maandag 12 november 06.00 uur is de snelweg A6 richting Lelystad dicht. De afsluiting begint na afrit 5 (Almere Stad) en loopt tot en met afrit 8 (Almere Buiten-Oost).

Ook de verbindingsboog vanaf de snelweg A27 naar de snelweg A6 richting Lelystad is deze 2 weekenden afgesloten. De A6 vanuit Lelystad richting Amsterdam blijft gewoon open. Er worden omleidingsroutes ingezet. Houd rekening met ongeveer 15 tot 20 minuten extra reistijd.

Rijkswaterstaat verbreedt de A6 bij Almere naar 4 rijstroken per rijrichting zodat er straks in beide richtingen een hoofd- en parallelrijbaan is.

Op dit moment rijdt het verkeer richting Lelystad, tussen de Watersnipbrug en het knooppunt Almere al op de tijdelijk ingerichte parallelrijbaan. In het weekend van 5 tot 8 oktober 2018 gaat aannemer Parkway6 de parallelrijbaan op deze plek definitief inrichten voor gebruik. Zo wordt de deklaag van het asfalt en definitieve belijning aangebracht. De hoofdrijbaan wordt in het betreffende weekend ook voor een groot deel klaargemaakt voor gebruik, maar op 8 oktober nog niet in gebruik genomen. De aansluiting met de bestaande A6 richting Lelystad is dan nog niet gereed.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.