Ads Top

Navigon lanceert innovatieve navigatiesoftware

De Navigon 42 serie is de eerste nieuwe serie waarop de software Navigon Flow beschikbaar is. Deze software stelt de gebruiker in staat het navigatieapparaat intuïtief te gebruiken. “We hebben de software ontwikkeld met als doel de functies die het meest worden gebruikt goed vindbaar te maken binnen een paar klikken,” zegt Jörn Watzke, Executive Vice President van Product Line Management bij NAVIGON. “We kijken er naar uit om het resultaat voor het eerst te presenteren met de lancering van de 42 serie.
Gebruikers kunnen schakelen tussen deze menu’s zonder de huidige navigatie te onderbreken. De bediening van het apparaat werkt als het bladeren door een boek. De werkbalk onder de menu’s heeft eenvoudig te begrijpen pictogrammen en zorgt ervoor dat gebruikers altijd weten in welk menu ze zitten. Het resultaat is een nieuwe, intuïtieve operationele ervaring die voor extra veiligheid zorgt doordat de bestuurder zich volledig kan concentreren op de weg.
De nieuwe 42 serie heeft drie navigatiesystemen met een 4,3 inch scherm, namelijk de Navigon 42 Easy, de Navigon 42 Plus en de Navigon 42 Premium. Het Navigon 42 Easy instapmodel biedt alle basisfuncties om de bestuurder snel en veilig door twintig Europese landen te begeleiden. De Actieve Rijstrookassistent helpt gebruikers bijvoorbeeld om tijdig de juiste rijstrook te kiezen met behulp van een dynamische animatie. Wie voor een Navigon 42 Plus gaat, krijgt naast kaartenmateriaal voor 44 Europese landen ook de functies Text-to-Speech en gesproken file-informatie. De commentaarstem informeert bestuurders over de afstand, straatnamen en geeft verkeersinformatie.
Het vlaggenschip van de 42-serie is de Navigon 42 Premium. Het navigatiesysteem voor de veeleisende gebruiker bevat dezelfde functies als de Navigon 42 Plus evenals vier extra functies.
De Navigon 42 serie zal vanaf september verkrijgbaar zijn in de winkels. De Navigon 42 Premium kost € 199,-, Navigon Plus is verkrijgbaar voor € 159,- en de Easy variant kost € 139,-. Alle modellen zijn voorzien van een kortingsboekje met kortingen tot 80 procent op vier optionele Navigon diensten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.