Ads Top

Zoek de beste garage

Nog altijd komt het voor dat garages na een reparatie te veel geld vragen of reparaties niet goed uitvoeren. Dit moet anders vonden enkele Rotterdamse ondernemers en ze zijn gestart met een website waar heel simpel de beste garage voor een auto in de buurt gevonden wordt. Deze dienst is te vinden op Bestegarage.nl. De website richt zich vanaf 1 oktober op regio Rotterdam en eind 2012 kan heel Nederland gebruik maken van de dienst.
Vrijwel alle consumenten doen vooronderzoek, bij aanschaf van product of dienst, met Internet als informatiemedium. Vele producten en diensten die consumenten aanschaffen kunnen op een onafhankelijk platform vergeleken en beoordeeld worden. Garages en hun dienstverlening nog niet. Door middel van de slim opgezette website is heel gemakkelijk te zien wat de beste garage in de buurt is. Een bezoeker vult slechts een postcode en kenteken in. Vervolgens zoekt de website, op basis van het merk van de auto, de garage met de hoogste score. Consumenten geven na reparatie aan of ze tevreden zijn door slechts één vraag te beantwoorden: “Kom je de volgende keer weer terug?”.
De hele onderneming is opgezet zonder financiële investering. Alle betrokken partijen werken met elkaar samen op basis van het vertrouwen in het concept. De beloning voor geleverde diensten vindt plaats op het moment dat waarde wordt gerealiseerd. De ondernemers achter Beste Garage laten hiermee zien dat iedereen die een briljant idee heeft niet direct op zoek hoeft naar financiële investeerders.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.