Ads Top

Afsluiting Kooiweg in Renswoude

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 16 maart 20.00 uur tot en met maandag 26 maart 07.00 uur werkzaamheden uit aan de tunnel op de Kooiweg onder de A12. De tunnel is afgesloten voor alle verkeer. Verkeer wordt lokaal omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.
Gele borden langs de weg geven ter plaatse de omleidingsroutes aan. Voetgangers, fietsers en automobilisten worden omgeleid via de Heuvelsesteeg.
De werkzaamheden zijn onderdeel van de verbreding van de A12 tussen Utrecht Lunetten en Veenendaal en bestaan uit slopen van het bestaande kunstwerk aan de noordzijde van de A12, bouwen van het nieuwe kunstwerk aan de noordzijde van de A12 en het asfalteren van de Kooiweg aan weerszijden van de tunnel.
Er is gekozen voor een combinatie van slopen en asfalteren om de duur van het werk en de afsluiting te beperken. De sloopwerkzaamheden vinden plaats in één weekend (vrijdag 16 maart tot maandag 19 maart) en worden zo veel mogelijk overdag uitgevoerd. Vanaf maandagmorgen 19 maart wordt in één week de Kooiweg geasfalteerd en wordt de nieuwe vloer van de tunnel aangebracht.
Rijkswaterstaat voert ook ingrijpende werkzaamheden uit op andere plaatsen in de regio Utrecht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.