Ads Top

Ernstige verkeershinder tussen Lunetten en Rijnsweerd

De A27 tussen de knooppunten Lunetten en Rijnsweerd is tussen 23 en 26 maart afgesloten. Op dit deel van de weg wordt dan de definitieve asfaltlaag van het stiller tweelaags ZOAB aangebracht. Ook wordt de weg van belijning voorzien.De A27 tussen de knooppunten Lunetten en Rijnsweerd is tussen 23 en 26 maart afgesloten. Op dit deel van de weg wordt dan de definitieve asfaltlaag van het stiller tweelaags ZOAB aangebracht. Ook wordt de weg van belijning voorzien.
De werkzaamheden starten op vrijdagavond 23 maart om 21.00 uur en duren tot maandagochtend 26 maart 05.00. Vrijdag- en zaterdagnacht is de A27 richting Hilversum en Amersfoort afgesloten voor alle verkeer. Overdag zijn er minder rijstroken beschikbaar die bovendien versmald zijn. Rijkswaterstaat verwacht ernstige verkeershinder. Verkeer op de A27 en de A12 in de regio Utrecht moet rekening houden met een extra reistijd van dertig minuten.
Omdat er ook ’s nachts wordt gewerkt, kan dit overlast voor de omgeving betekenen. Zo wordt er gebruik gemaakt van werkverlichting en zwaar materieel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.