Ads Top

Garmin introduceert Foursquare en Glympse voor Mobiele Navigatie Apps

Garmin Internationaal heeft vandaag de nieuwste updates voor de mobiele navigatie apps Garmin StreetPilot en Navigon voor Europa bekend gemaakt. De updates integreren populaire sociale medianetwerken zoals Foursquare en Glympse.
Door de sociale media opties kunnen gebruikers inchecken op verschillende bestemmingen en profiteren van persoonlijke POI suggesties. Ook is het mogelijk om een locatie met vrienden te delen terwijl de routenavigatie actief is. De updates zijn nu beschikbaar in de App Store (Garmin StreetPilot 2.3 en Navigon 2.3 voor iOS) en in Google Play (Navigon 4.7.0). Bovendien zijn de iPhone 5 Cradle en de iPhone 5 Designer Car Kit nu verkrijgbaar. In combinatie met de Garmin StreetPilot of de Navigon app veranderen deze accessoires je iPhone in een volledig functionerend navigatiesysteem.
De geïntegreerde Foursquare optie biedt gebruikers de mogelijkheid om makkelijk locaties weer te geven op de kaart en om in te checken op een eindbestemming. Ook kunnen gebruikers profiteren van de grote en meest up-to-date POI database. Informatie over hotspots in de buurt of speciale aanbiedingen rond je locatie worden weergegeven. Wanneer je je Foursquare account aan de app koppelt, worden persoonlijke POI suggesties gegeven die gebaseerd zijn op je check-in gedrag.




Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.