Ads Top

Navkit voor TomTom

TomTom introduceert NavKit. Deze navigatie-engine vormt de ‘motor’ voor alle toekomstige TomTom producten en komt beschikbaar onder licentie voor automotive- en enterprise klanten.
Doordat de componenten van NavKit flexibel te configureren zijn, is de navigatie-engine eenvoudig te integreren met andere systemen. Zo beschikt NavKit over programmeerbare interfaces om op maat gemaakte user interfaces toe te voegen. Bovendien is NavKit te koppelen aan alle operating systemen en integreerbare navigatiediensten. Het resultaat hiervan is dat de ontwikkeling van een online connected navigatiesysteem, op welk platform dan ook, veel sneller en eenvoudiger wordt.
In de nieuwe NavKit is alle ‘navigatielogica’ van ingebouwde turn-by-turn navigatie verwerkt. Ieder onderdeel van het navigatieproces is daarnaast nog verder verbeterd om voor een optimale gebruikerservaring te zorgen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het plannen van routes, gratis zoeken via sms, zoeken op een 2D kaart, navigatie in 3D, positionering op de kaart en real-time navigatie.
Dankzij het ontwerp van NavKit kunnen klanten en partners uit de industrie onderdelen modulair vervangen. De nieuwe routing engine, onderdeel van NavKit, zorgt voor snellere en meer precieze dynamische routering, zowel op kaarten van TomTom, als op de NDS (Navigation Data Standard) kaarten, die de standaard in de industrie vormen. De nieuwe engine voor gratis zoeken via sms zorgt ervoor dat adressen en Nuttige Plaatsen eenvoudiger en sneller gevonden kunnen worden. Dankzij de nieuwe kaartweergave is het zoeken op 2D kaarten verbeterd. Tenslotte introduceert TomTom innovatieve 3D navigatie-weergave.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.