Ads Top

Nieuwe TomTom GO

TomTom brengt een gloednieuwe TomTom GO op de markt. Met een nieuwe Interactieve Kaart, Lifetime TomTom Traffic, en 3D kaarten zien automobilisten precies wat er om hen heen gebeurt, en wat ze op hun route kunnen verwachten, zo stelt het Amsterdamse bedrijf.

'Navigatie was ooit bedoeld om automobilisten naar onbekende bestemmingen te leiden, maar nu willen we ze de informatie verschaffen om iedere dag, tijdens iedere rit, de juiste keuze te kunnen maken,' vertelt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom Consumer.

Automobilisten krijgen gemakkelijk toegang tot de informatie die ze nodig hebben, dankzij een high-resolution touch screen. De Interactieve Kaart reageert op aanraking. Gebruikers kunnen eenvoudig in- en uitzoomen om locaties te zoeken en te verkennen en ontvangen via een tik op de kaart direct de route naar die locatie.

De nieuwe TomTom GO serie wordt standaard geleverd met Lifetime TomTom Traffic. Smartphone Connected systemen ontvangen TomTom Traffic met een smartphone-verbinding via Bluetooth. Smartphone Connected gebruikt een bestaand smartphone-data plan om verbinding te maken met zowel TomTom Traffic als met andere diensten, zoals TomTom Flitsers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.