Ads Top

Autobedrijf Keurmerk voor autobedrijf en consument

Helaas is er nog altijd een groot aantal autobedrijven dat alleen het beste met zichzelf voor heeft. De consument is hiervan de dupe. Op 1 januari 2015 is daarom 'Autobedrijf Keurmerk' in het leven geroepen. Dit keurmerk wil de consumenten beschermen tegen ondeugdelijke autobedrijven. 

Autobedrijf Keurmerk is een kwaliteitskeurmerk dat in het leven is geroepen om consumenten te behoeden voor ondeugdelijke autobedrijven.  Autobedrijven die het kwaliteitskeurmerk voeren van Autobedrijf Keurmerk zijn bekend met de wet- en regelgeving en houden zich daar ook aan. Bovendien worden de gedragsregels die door het Autobedrijf Keurmerk zijn opgesteld in acht genomen.

Voor de consumenten betekent dit dat zij een tweedehands auto met vertrouwen kunnen kopen bij een garage met het Autobedrijf Keurmerk. Aangesloten autobedrijven zullen zorg dragen voor eventuele problemen en die naar behoren oplossen. Indien men er niet uitkomt met het betreffende autobedrijf, kan men beroep doen op de onafhankelijke geschillencommissie van het Autobedrijf Keurmerk. Zodoende kunt u veilig en vertrouwd een tweedehands auto kopen zonder u zorgen te maken.

Autobedrijven worden jaarlijks gekeurd en kunnen alleen in aanmerking komen wanneer zij aan alle eisen voldoen die het kwaliteitskeurmerk aan hen stelt. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.