Ads Top

Parkeren in Rotterdam nu ook met MKB Brandstof

Parkeren met de app van MKB Brandstof is vanaf januari ook mogelijk in Rotterdam. Gebruikers kunnen nu in totaal terecht in ruim 55 steden en dorpen, waaronder Amsterdam Utrecht en Apeldoorn.

De parkeerapp van MKB Brandstof bestaat inmiddels een jaar. Het grote verschil met de meeste andere aanbieders is dat MKB Brandstof geen kosten rekent voor waarschuwingsberichten. Iedere gebruiker krijgt bijvoorbeeld na het wegrijden gratis het bericht 'vergeet niet uw parkeerbeurt te stoppen voordat u wegrijdt'. Martin Schuurman, oprichter en eigenaar van MKB Brandstof: 'We zijn een open bedrijf en hanteren eerlijke tarieven. Een herinnering sturen kost ons niets, dus berekenen we ook niets door aan de klant.'

Klanten die de app nu downloaden, betalen tot 1 april geen transactiekosten. Na 1 april betalen ze Euro 0,24 (incl. btw) aan transactiekosten per parkeerbeurt.

Het voordeel van mobiel parkeren is onder meer dat gebruikers nooit meer op zoek hoeven naar een parkeerpaal. Ze starten en stoppen zelf de parkeertijd met behulp van de app. Hierdoor betalen gebruikers niet veel meer dan de daadwerkelijke parkeertijd. Het bewaren van parkeerbonnetjes - een grote ergernis van vooral ondernemers - behoort met mobiel parkeren tot het verleden. Alle parkeerbeurten worden dankzij de app namelijk bijgehouden op een overzichtelijke factuur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.