Ads Top

Altijd een Schadeformulier bij de hand op je iPhone

Geen papier meer met de Schadeformulier app. De app maakt het weggebruikers makkelijk een schadeformulier op hun iPhone in te vullen en de schade digitaal te melden bij hun verzekeraar. Hiermee hopen Mobile agency aFrogleap en E-Polis dat het papieren schadeformulier voorgoed tot het verleden gaat behoren.

Het idee voor de Schadeformulier app is bij E-Polis ontstaan vanwege het probleem van niet volledig ingevulde en slecht leesbare schadeformulieren. Gemiddeld duurt het verwerken van een schadeclaim een verzekeraar zo’n 20 minuten. Naar schatting wordt er 115 miljoen keer per jaar schade gemeld in Europa. De Schadeformulier app genereert het officiële Europees schadeformulier dat overal wordt geaccepteerd.

Mobiel schade melden is niet nieuw, maar tot op heden nog niet goed uitgevoerd vinden de oprichters. Een aanrijding is al vervelend genoeg. Elk schadegeval is anders en niet iedereen heeft altijd alles bij de hand. Daarom kan de gebruiker zelf bepalen wat hij wanneer invult en de mobiele mogelijkheden benutten met de Schadeformulier app. Je kunt ter plaatse foto’s, de exacte schadelocatie en de toedracht van de aanrijding toevoegen. Dit zal zorgen voor een betere gebruikerservaring, in wat er ter plekke moet worden ingevuld of wat er later thuis kan worden afgerond.

 De app is een antwoord op de noodzaak om schade aan een voertuig eenvoudig met de betrokken partijen af te handelen. De ‘checklist bij schade’ helpt bij de stappen die de schademelder moet ondernemen. In de toekomst kunnen betrokkenen gelijktijdig en op hun eigen smartphone aan dezelfde schadeclaim gegevens toevoegen. Geen papieren rompslomp meer en een logische flow en afwikkeling van de schade. Met alle benodigde gegevens bij de hand, kunnen weggebruikers na een aanrijding snel hun weg weer vervolgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.