Ads Top

Nieuwe locaties voor Google View

Google heeft acht nieuwe locaties toegevoegd aan Google Street View, namelijk Station Rotterdam Centraal, Eindhoven Airport, de Universiteiten van Groningen, Eindhoven en Amsterdam, en trekpleisters zoals Koninklijk Theater Carré, Burgers’ Zoo en FOAM. Deze locaties zijn nu virtueel te verkennen via smartphone, tablet en browser.

Google Street View maakt het bezoeken van hotspots over de hele wereld mogelijk via smartphone, tablet en browser. In Nederland zijn bezienswaardigheden zoals Het Scheepvaartmuseum, het Olympisch Stadion en Attractiepark Efteling al virtueel te bezoeken.

Vanaf april dit jaar rijdt de Google Street View-auto weer door Nederland. Het verzamelen van beelden is een eerste stap in het publicatieproces van Google Street View. Afhankelijk van het weer en het ideale tijdstip wordt een route uitgestippeld. De Google Street View-auto maakt 360 graden-foto’s die op basis van GPS het straatbeeld in kaart brengen. Voordat de beelden worden gepubliceerd, worden gezichten en kentekens vervaagd.

Naast de Google Street View-auto zorgen de Street View-trekker en Street View-trike dat natuur en culturele plekken die niet toegankelijk zijn met de auto ook via Google Street View te ontdekken zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.