Ads Top

App Looptijden nu ook voor Android

Looptijden.nl, de grootste gratis online hardloopcommunity van Nederland, introduceert zijn hardloop-app nu ook voor Android-smartphones. Hardlopers meten eenvoudig hun hardlooptijd en -route tijdens het lopen. Eerder lanceerde Looptijden.nl de app voor de iPhone. Met de introductie van de nieuwe versie houden nu ook Android-gebruikers gratis hun hardlooptijden bij.
Met de Looptijden.nl-app zien lopers direct waar ze zijn en hoe snel ze lopen. Ook toont de app direct de gelopen route op een kaart. Dit alles werkt via het GPS-signaal van de telefoon. Na het lopen voegen de hardlopers hun gelopen afstand en tijd via een druk op de knop toe aan hun persoonlijke profiel op www.Looptijden.nl. De app bevat tevens de mogelijkheid persoonlijke records en algemene loopstatistieken te raadplegen. Doordat de app voor Nederlandse hardlopers is gemaakt, is er uitgebreide informatie aanwezig over hardloopwedstrijden die binnenkort in de regio plaatsvinden, inclusief de route en ervaringen van andere hardlopers.
De Looptijden.nl-applicatie is geheel kosteloos te downloaden en gebruiken. Ook het online opslaan en delen van tijden is gratis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.