Ads Top

Voorproefje van nieuwe features MobileNavigator voor iPhone

Navigon komt binnenkort met een nieuwe versie van MobileNavigator voor de iPhone. Nieuwe features van versie 1.8.0 zijn de ‘Reality Scanner’ en ‘NAVIGON Camping- en Caravannavigatie’.
De toegevoegde waarde voor onze klanten is niet alleen nieuwe functies", zegt Gerhard Mayr, vice-president Worldwide Mobile Phone Business bij NAVIGON. 'Het is vaak het geval dat een combinatie van nieuwe, beproefde en betrouwbare functies resulteert in verbeterde toepassingsmogelijkheden. De nieuwe Reality Scanner functie voor voetgangersnavigatie is hiervan een mooi voorbeeld.'
Met de Reality Scanner wordt een doodgewone wandeling gelijk een rondleiding door de stad. Met behulp van de camera en de GPS-ontvanger op de iPhone worden POI’s (Point of Interest) in de directe omgeving weergegeven op het scherm. De naam, symbool en afstand tot de bijzondere locatie wordt dan weergegeven in het beeld van de camera. Zodra de gebruiker klikt op een POI-symbool opent een scherm met extra informatie. Ook is het mogelijk om direct vanuit de Reality Scanner naar een POI te navigeren.
Naast de nieuwe feature voor voetgangersnavigatie is de iPhone nu ook geschikt voor Camping- of Caravannavigatie. De Camping- en Caravannavigatie geeft alleen routes aan die geschikt zijn voor grotere en zwaardere voertuigen. Door het invoeren van de lengte, gewicht en hoogte wordt er een individueel profiel gecreëerd. De feature zorgt ervoor dat krappe straten en lage bruggen uitgesloten worden van de route.
MobileNavigator kan ook worden geupgrade met extra content via In-App aankopen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.