Ads Top

MobileNavigator voor Android 2.3

Navigon brengt licht in de duisternis: in het eerste kwartaal ontvangen gebruikers van de Android-software een update met onder andere een speciale zaklampfunctie. Bovendien is MobileNavigator nu ook beschikbaar voor de nieuwste modellen met Android 2.3.
De navigatiesoftware versie 3.5.4 ondersteunt Android 2.3 (Gingerbread) en draait onder andere op de Samsung Galaxy S I9000 en de Galaxy Tab.
Met de update kunnen eigenaren van smartphones met het Android 2.3 besturingssysteem nu ook profiteren van Navigon MobileNavigator features als Traffic Live. Met realtime verkeersinformatie zoekt het systeem naar de snelste route op basis van de laatste file-informatie. De Reality Scanner en de zaklampfunctie maken de voetgangersnavigatie af. De Reality Scanner zoekt POI’s (Points of Interest) in de directe omgeving met behulp van de camera en de GPS-ontvanger. Met een klik op de bijzondere bestemming krijgt de gebruiker extra informatie of kan direct naar de geselecteerde bestemming navigeren.
Als gebruikers de software van een eerdere versie al gekocht hebben, krijgen ze direct een melding dat er een update beschikbaar is in de Android Market. De Europese versie met kaarten van 40 landen kost  €89,95 en de regionale versie zoals Benelux kost €59,95. Daarnaast is er nu een exclusieve Navigon Design Car Kit beschikbaar voor de Samsung Galaxy S I9000 voor 39,95 euro in de Navigon webshop.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.