Ads Top

Autobeveiliging met vingerafdruktechnologie

Recogtech introduceert de CarGuard op de Europese markt en zet daarmee volgens eigen een grote stap vooruit op het gebied van biometrische beveiliging voor consumenten. De CarGuard is een technologisch geavanceerd en eenvoudig te gebruiken systeem voor het beveiligen van personenauto's, vrachtwagens en vracht. De CarGuard herkent vingerafdrukken van geregistreerde gebruikers, waarna het apparaat het voertuig vrijgeeft voor gebruik. Niet geregistreerde gebruikers kunnen de auto of vrachtwagen niet starten.
Voor wie af en toe iemand in zijn auto wil laten rijden die (nog) niet is geregistreerd, heeft de CarGuard de 'garagefunctie'. Daarmee kan de auto maximaal 30 keer worden gestart, zonder dat de gebruiker zich hoeft te registreren. Daarna activeert de CarGuard wederom de beveiliging.
De CarGuard heeft een aantal optionele mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een extra onderbrekingsrelay toe te voegen (met een maximum van 3). Een RF-zender, voorzien van een versleuteld protocol, maakt communicatie op afstand mogelijk. Tenslotte is de CarGuard klaar voor een koppeling met GSM- of andere track- & tracesystemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.