Ads Top

De nieuwe 72 serie van Navigon is nu verkrijgbaar

Navigon lanceert de eerste modellen van de 72 serie, die in september gepresenteerd zijn op de IFA. De 72 serie navigatiesystemen is voorzien van de Navigon Flow software en heeft een vijf inch scherm, waardoor je overzicht houdt. Dankzij de verschillende functies is er voor iedereen een passend model verkrijgbaar. De 72 serie is nu verkrijgbaar in de (online) winkel.
De vier apparaten uit de 72 serie (Easy, Plus, Plus Live en Premium) werken intuïtiever dan ooit tevoren door de Navigon Flow software.  Grotere knoppen maken de bediening eenvoudiger en zorgen voor extra veiligheid.
De Navigon 72 Easy biedt alle basisfuncties; van actieve rijstrookassistent tot kaartenmateriaal voor 20 Europese landen. Met de Navigon 72 Plus kunnen gebruikers de weg naar hun bestemming in 44 Europese landen vinden en profiteren van de Text-to-Speech functie. Text-to-Speech biedt gesproken informatie over afstanden, straatnamen en verkeersinformatie. De Navigon 72 Premium heeft nog vier extra functies, waaronder Navteq Traffic, die meer up-to-date en uitgebreidere verkeersinformatie levert in vergelijking met andere TMC-diensten.
Het Live systeem van de 72 serie biedt real time informatie. Hiermee kunnen gebruikers drie maanden gratis profiteren van de twee meest populaire Navigon Live Services: Traffic Live en Google Local Search. Traffic Live geeft het navigatiesysteem nauwkeurige en up-to-date verkeersinformatie met behulp live data transmissie. Google Local Search vindt interessante bestemmingen zoals  restaurants en bioscopen. De twee Live abonnementen kunnen worden uitgebreid via Navigon Fresh met de diensten Mobiele radarcontroles Live, Clever Parking Live, Meteo Live, Events Live en Brandstof Live. Het Live pakket kan aangevuld worden tot zeven real time diensten.
De Navigon 72 Plus kost € 199 en de Navigon 72 Premium is beschikbaar voor € 229, beide navigatiesystemen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de (online) winkel. De Navigon 72 Easy kost € 159 en  de 72 Plus Live versie € 199, maar beide systemen zijn pas vanaf volgende maand beschikbaar. Met de bijgeleverde voucher kan het Live abonnement met 30 procent korting verlengd worden (Clever Flat 12 voor € 34,97 in plaats van € 49,95 of Clever Flat 24 voor € 69,97 in plaats van € 99,95)¹. De upgrade tot zeven Live services zal beschikbaar zijn tot midden januari 2012 voor een prijs van € 29,97 (in plaats van € 49,95).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.