Ads Top

Navigon presenteert eerste on-board navigatie voor de Windows Phone 7.5

De succesvolle navigatie-app van Navigon is nu ook beschikbaar voor smartphones met Windows Phone 7.5, ook wel aangeduid als Mango. Navigon voor Windows Phone 7.5 is een on-board navigatieoplossing, alle gegevens die nodig zijn voor het navigeren worden opgeslagen op het apparaat. Hierdoor blijft de navigatie ook werken wanneer er geen mobiel telefoon signaal is. Dankzij de brede range aan functies is de Navigon-app uitgebreider dan andere navigatie applicaties voor dit besturingssysteem.
De nieuwe navigatie-app beschikt over een aantal functies waarmee Navigon al een standaard heeft gezet op andere smartphone-platformen. Een voorbeeld hiervan is de Rijstrookassistent Pro, die bestuurders laat zien op welke rijstrook ze moeten rijden. Traffic Live biedt real time verkeersinformatie en Navigon MyRoutes stelt drie verschillende routes voor, afgestemd op persoonlijke rijstijl, de dag van de week en de tijd van de dag. Daarnaast navigeren bestuurders direct naar een bestemming uit hun adresboek of gebruiken ze de Reality Scanner die bezienswaardigheden in de omgeving toont in het live beeld van de smartphone camera. Met de Navigon snelkoppeling kunnen gebruikers favorieten, zoals het huisadres, opslaan als een snelkoppeling op het Windows Phone 7.5 hoofdscherm.
Dankzij de geïntegreerde voetgangersnavigatie kan de smartphone ook gebruikt worden als mobiele gids buiten de auto. De veelzijdige app is gemakkelijk in gebruik en de Smart Speller herkent automatisch straatnamen wanneer de bestemming is ingevoerd. Daarnaast kunnen bestemmingen ook worden ingevoerd met behulp van geo-coördinaten.
Gebruikers kunnen kiezen uit twee versies kaartenmateriaal: Navigon Europe met 44 landen en Navigon USA. Van 11 oktober tot 15 november zal Navigon Europe verkrijgbaar zijn voor de gereduceerde introductieprijs van  €59,49 in plaats van €84,99. De USA versie is de eerste maand verkrijgbaar voor €25,99 in plaats van €42,49.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.