Ads Top

Mio introduceert Lifetime Kaart Updates

Mio introduceert twee toestellen met Lifetime Kaart Updates. Bij aankoop van een Spirit 485 LIVE TMC of een Spirit 686 LIVE TMC ontvangt men na online registratie van het navigatiesysteem voor de gehele levensduur van het toestel kaartupdates zonder extra kosten, tot maximaal 4x per jaar.
De Mio navigatiesystemen werden al standaard geleverd met “Meest Recente Kaart Garantie”, wat ervoor zorgt dat men altijd verzekerd is van de nieuwste kaartgegevens. Maar wegen zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Kruispunten worden vervangen door rotondes, nieuwe wegen worden aangelegd en woonwijken schieten als paddenstoelen uit de grond. Met Mio’s Lifetime Kaart Updates is de bestuurder er altijd zeker van dat zijn navigatiesysteem hem veilig en snel op de plaats van bestemming brengt.  Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen laten de geupdate kaarten de bestuurder ook nog eens kennismaken met nieuw geopende restaurants, musea en andere plekken die je niet mag missen.
Wegen worden voortdurend aangepast aan de behoeften van de samenleving. Met de Lifetime Kaart Updates hoeft men zich niet druk meer te maken over al deze veranderingen op de weg. De kaartgegevens worden verzameld en geverifieerd door tienduizenden wereldwijde bronnen, variërend van overheidsdocumenten, ambtenaren van de openbare veiligheid, bouwondernemingen, vrachtwagenchauffeurs tot gespecialiseerde veldwerkers, satelliet- en luchtfoto's en zogenaamde “mobile mapping vans”. Daarbovenop wordt tegenwoordig de input van miljoenen weggebruikers als extra bron gebruikt. Data die essentieel zijn om de meest dynamische en nauwkeurige kaarten te kunnen verstrekken. De door de samenleving ingebrachte data worden gevalideerd en vervolgens verwerkt in de kaarten. Met name voor geografisch gespreide en landelijke gebieden zijn deze gegevens van belang omdat veel andere dataverstrekkers deze gebieden niet dekken. De groeiende wereldwijde samenleving van kaartgebruikers zal meer en meer bijdragen aan de digitale kaarten van de toekomst. De kaartgebruikers die in de buurt van deze routes wonen en ze dagelijks afleggen zijn immers de experts als het gaat om het verstrekken van informatie over hun eigen omgeving.
Om Lifetime Kaart Updates te ontvangen dient men het nieuwe Mio navigatiesysteem binnen 30 dagen na aankoop te registeren op mio.com/lifetimemaps. In drie simpele stappen zijn zowel het toestel als de contactgegevens van de eigenaar geregistreerd. Na registratie ontvangt men op het beeldscherm direct een activeringscode voor de eerste kaartupdate. Deze code wordt tevens met verdere instructies verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Als er een nieuwe kaartupdate beschikbaar is, ontvangt men hierover ook per e-mail bericht. De kaartupdates, tot maximaal 4x per jaar, worden beschikbaar gesteld voor de levensduur van het navigatiesysteem; dit is de periode dat Mio het toestel kan ondersteunen. Of tot Mio geen geupdate kaartgegevens of ondersteunende software meer van zijn leverancier ontvangt.
De nieuwe Spirit-modellen met Lifetime Kaart Updates zijn vanaf 1 november in de gebruikelijke winkels en online verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.