Ads Top

A20: afsluitingen afrit 14 Schieplein

Ter hoogte van het Schieplein wordt de rechterrijstrook van de A20 richting Hoek van Holland vanaf 24 januari regelmatig delen van de avond en nacht afgesloten. Ook zal afrit 14 Rotterdam Centrum een aantal nachten worden afgesloten. Het verkeer kan hinder ondervinden van deze afsluitingen.
Vorig jaar is het Hofpleinlijnviaduct over de A20 en de betonnen pijler aan de noordkant tussen het spoor en de rijksweg gesloopt. Hierdoor is voldoende ruimte gecreëerd om afrit 14 aan de A20 te kunnen verlengen en verbreden om zo de veiligheid van de weggebruiker en de doorstroming van het verkeer te verbeteren.
Om de werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren sluit Rijkswaterstaat de rechterrijstrook van de A20 richting Hoek van Holland regelmatig ’s avonds en ‘s nachts af. Afrit 14 Rotterdam Centrum blijft bereikbaar, op ongeveer tien nachten na. Wanneer de afsluitingen van de afrit zijn, wordt tijdig met borden aangegeven.
Als afrit 14 afgesloten is, wordt het verkeer richting Centrum/Hillegersberg-Schiebroek omgeleid via afrit 12 (Spaanse polder). Gele borden ter plaatse geven de omleidingen aan. Verkeer moet rekening houden met een langere reistijd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.