Ads Top

Nieuwe Cyclo van Mio

Mio Technology kondigt op de ISPO 12 de lancering aan van de Mio Cyclo Series met de Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305. Met deze nieuwe productlijn richt Mio zich op de fietsmarkt met navigatiesystemen voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser.
Met de Mio Cyclo Serie kom je gemakkelijk van A naar B volgens jouw favoriete fietsroute. Maar wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van de Surprise Me-functie stelt de Mio Cyclo een verrassende fietsroute samen, gebaseerd op de tijd en afstand die jij ingeeft, waar je ook wilt fietsen. Ideaal voor iedereen die alle routes in zijn omgeving al kent en voor wie zich wil laten verrassen in een onbekend gebied.
De Mio Cyco series spelen ook in op de behoefte van de sportieve gebruiker. “De robuuste en waterdichte Mio Cyclo 305 is geschikt voor elke sportieve fietser. Door de sterke combinatie van de simpele interface, hartslagmonitor en een cadans- en wielsensor is dit navigatietoestel geschikt voor elke mountainbiker of racefietser”.
Open Street Map en TeleAtlas kaarten zijn al voor geïnstalleerd, waardoor je de Mio Cyclo direct uit de doos op je fiets kunt bevestigen en kan starten met een fietstocht. En als je wilt begeleidt de geïntegreerde autonavigatie functie je naar het dichtstbijzijnde startpunt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.